Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g196g55kcal1.2g11.7g0.4g4.9g
Parsakaali brokkoli 229g80kcal10.6g4.5g0.7g5.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka170g19kcal1.9g1.9g0.3g1.7g
Kiinankaali 166g33kcal2.6g3.7g0.5g1.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g18g32kcal0.4g7.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g463kcal34.6g61.8g4g29.8g
Valittu annoskoko978g231kcal17.3g30.9g2g14.9g
Annoskoko puolitettuna489g116kcal8.7g15.5g1g7.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703