Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g53g173kcal6.8g33.1g1.4g4.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)273g96kcal2.7g18.8g1.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g157g173kcal39.4g0g1.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)70g21kcal0.6g4.1g0.1g0g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Porkkana, tuore53g15kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g175g175kcal4.5g8.4g13.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g3.5g9kcal0.4g0.4g0.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore16g3.9kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g1413kcal113.8g151.2g39g24g
Valittu annoskoko978g707kcal56.9g75.6g19.5g12g
Annoskoko puolitettuna489g353kcal28.5g37.8g9.8g6g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026