Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 801g5810kcal9.5g3.2g651.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1302g4556kcal156.2g924.1g27.3g39g
Kauralese 240g865kcal43.3g109.6g18.5g42.1g
Paprika punainen 4005g1172kcal37.6g180.2g16g76.1g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g1402g3224kcal210.3g14g266.3g0g
Broilerifileesuikale (Atria)1602g1762kcal368.5g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g35045kcal1661.8g2504.4g2027.6g329.4g
Valittu annoskoko9792g17523kcal830.9g1252.2g1013.8g164.7g
Annoskoko puolitettuna4896g8761kcal415.5g626.1g506.9g82.4g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051