Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl3456g12096kcal483.8g17.3g1105.9g0g
Sipuli (kuorittu)1920g518kcal25g92.2g3.8g32.6g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1344g1035kcal76.6g146.5g4g0g
Piparjuuri, annos 10g192g71kcal8.6g21.1g0.6g14.4g
Vesi1920g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 960g3743kcal20.4g21.1g403.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g34927kcal1228.8g596.4g3035g94g
Valittu annoskoko9792g17464kcal614.4g298.2g1517.5g47g
Annoskoko puolitettuna4896g8732kcal307.2g149.1g758.8g23.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940