Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee3361g3462kcal776.4g0g50.4g0g
Seesamiöljy, Amoy90g808kcal0g0.2g89.8g0g
Maissitärkkelys 24g86kcal0.1g20.6g0.1g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 1801g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Sokeriherneen palko750g225kcal24.8g27g2.3g0g
Lihaliemi laimennettu 750g142kcal0g22.5g4.5g0.2g
Pinaatti 1501g200kcal24.3g6g4.5g19.5g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g90g260kcal0.2g64.5g0.1g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Maissitärkkelys 24g86kcal0.1g20.6g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g3g11kcal0g2.8g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Seesamiöljy, Amoy30g270kcal0g0.1g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g13294kcal1853.2g581.6g379.8g192g
Valittu annoskoko9792g6647kcal926.6g290.8g189.9g96g
Annoskoko puolitettuna4896g3324kcal463.3g145.4g95g48g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421