Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4320g31536kcal43.2g43.2g3456g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1008g1825kcal27.2g121g141.1g0g
Valkosipuli 864g936kcal68.3g140.8g5.2g18.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g576g271kcal8.6g42g6.9g17.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro576g177kcal12.1g24.2g2.9g18.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g864g1884kcal198.7g0.9g121g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g864g5616kcal259.2g0g345.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g720g824kcal6g45.1g73.4g23g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g86135kcal1246.6g834.4g8304.2g153.6g
Valittu annoskoko9792g43068kcal623.3g417.2g4152.1g76.8g
Annoskoko puolitettuna4896g21534kcal311.7g208.6g2076.1g38.4g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020