Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4331g3297kcal81.4g671.2g8.7g43.3g
Sipuli (kuorittu)1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.5g
Paprika, punainen602g155kcal5.4g27.7g2.4g12g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Nakki, keskiarvo 3609g8417kcal411.4g41.9g743.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g24491kcal1035.2g1612.6g1514.4g154.4g
Valittu annoskoko9792g12246kcal517.6g806.3g757.2g77.2g
Annoskoko puolitettuna4896g6123kcal258.8g403.2g378.6g38.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686