Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3001g633kcal36g102g6g63g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g99g317kcal8.1g15.8g24.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Puuroriisi300g1050kcal18g228.1g5.1g6.9g
Vesi4051g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Paistijauheliha nauta 5%1801g2323kcal374.5g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g9540kcal885.4g736.4g326.6g155.2g
Valittu annoskoko9792g4770kcal442.7g368.2g163.3g77.6g
Annoskoko puolitettuna4896g2385kcal221.4g184.1g81.7g38.8g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432