Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1905g191kcal11.4g32.2g1.9g13.3g
Sipuli, kokonainen 50g267g72kcal3.5g12.8g0.5g1.9g
Omena, ulkomainen kuorittu3810g1562kcal7.6g358.2g3.8g68.6g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3810g2286kcal129.5g171.5g133.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g8221kcal304g1149.4g279.2g167.6g
Valittu annoskoko9792g4111kcal152g574.7g139.6g83.8g
Annoskoko puolitettuna4896g2055kcal76g287.4g69.8g41.9g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500