Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2638g6002kcal501.2g0g448.4g0g
Tomaattimurska 6395g1880kcal35.8g338.9g12.8g121.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g80g536kcal0.4g0.4g59.2g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g640g1791kcal121.5g0g140.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g20741kcal1317.8g758.4g1322.2g243g
Valittu annoskoko9792g10370kcal658.9g379.2g661.1g121.5g
Annoskoko puolitettuna4896g5185kcal329.5g189.6g330.6g60.8g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425