Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2274g743kcal14.1g126.4g4.5g58g
Sokeri 1302g5285kcal0g1300.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g917g3209kcal15.6g816g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1980g2486kcal217.8g5.1g178.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1834g6292kcal186.9g1283.6g22g64.2g
Grahamjauho 367g1203kcal38.7g222.6g8.1g36.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g92g367kcal0g90.8g0g0g
Leivinjauhe 73g129kcal3.8g27.7g0g0.4g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g220g726kcal17.6g134.2g4.2g41.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 734g5189kcal0g0g586.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g51256kcal989g8014g1608.4g401.4g
Valittu annoskoko9792g25628kcal494.5g4007g804.2g200.7g
Annoskoko puolitettuna4896g12814kcal247.3g2003.5g402.1g100.4g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604