Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl13g45kcal1.5g8.9g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)15g46kcal1.5g9.2g0.3g2.2g
Fariinisokeri22g89kcal0g21.8g0g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Muna, annos 60g7.5g6.6kcal0.6g0.1g0.5g0g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g663kcal7.8g83g32.8g5.8g
Valittu annoskoko98g332kcal3.9g41.5g16.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna49g166kcal2g20.8g8.2g1.5g
Arvot/100g100g338kcal4g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592