Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)82g38kcal2.6g3.9g1.2g0g
Ohrasuurimo 14g45kcal1.2g8.8g0.3g1.1g
Kauralese 1.6g5.9kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g177kcal8.2g26.8g3.2g2.8g
Valittu annoskoko98g89kcal4.1g13.4g1.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g44kcal2.1g6.7g0.8g0.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993