Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g31g9kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Atria broilerin fileesuikale naturell37g41kcal8.6g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 5.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g248kcal20.4g5.2g15.8g2g
Valittu annoskoko98g124kcal10.2g2.6g7.9g1g
Annoskoko puolitettuna49g62kcal5.1g1.3g4g0.5g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211