Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Voi ingman3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13g0.2g0.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g37g124kcal4.5g24.5g0.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g437kcal13.2g76.8g8g7.4g
Valittu annoskoko98g219kcal6.6g38.4g4g3.7g
Annoskoko puolitettuna49g109kcal3.3g19.2g2g1.9g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565