Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto33g98kcal7.2g0g7.9g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Parsakaali pakaste Rainbow39g7.9kcal1.2g0.8g0g1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4.4g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g246kcal17.4g3.8g18.2g2.8g
Valittu annoskoko98g123kcal8.7g1.9g9.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g62kcal4.4g1g4.6g0.7g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235