Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g17g22kcal0.7g0.9g1.7g0g
Auringonkukansiemen 15g87kcal3.4g1.8g7.2g0.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.8g59kcal2.4g0.6g5.1g1.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale7.3g4.4kcal0.7g0.4g0g5.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g8.8g42kcal2.1g2.9g2.5g2.5g
Fiber husk (1rkl=10g)1.5g0.1kcal0g0g0g1.2g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g2.9g11kcal0.5g1.3g0.7g0.3g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g524kcal27g19g37.6g22.6g
Valittu annoskoko98g262kcal13.5g9.5g18.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna49g131kcal6.8g4.8g9.4g5.7g
Arvot/100g100g267kcal13.7g9.7g19.1g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415