Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita37g117kcal3.7g23.8g0.7g4.8g
Vehnäjauho, sunnuntai24g83kcal2.9g16.9g0.5g0.7g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 29g8.8kcal0.8g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g512kcal15g88.8g10.6g11g
Valittu annoskoko98g256kcal7.5g44.4g5.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna49g128kcal3.8g22.2g2.7g2.8g
Arvot/100g100g261kcal7.7g45.3g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760