Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 4.4g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Pinaatti 74g10kcal1.2g0.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g128kcal4.2g2.6g10.8g2.4g
Valittu annoskoko98g64kcal2.1g1.3g5.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g32kcal1.1g0.7g2.7g0.6g
Arvot/100g100g65kcal2.1g1.3g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790