Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 31g34kcal2.6g4.4g0.1g2.2g
Persilja 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g101kcal6.4g10.4g2.2g5.8g
Valittu annoskoko98g50kcal3.2g5.2g1.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna49g25kcal1.6g2.6g0.6g1.5g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.3g1.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910