Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio3.3g7.2kcal0.3g0.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g149kcal8.6g4.4g10.2g0.8g
Valittu annoskoko98g75kcal4.3g2.2g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g37kcal2.2g1.1g2.6g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965