Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g54kcal0.8g5.2g2.6g1.8g
Valittu annoskoko98g27kcal0.4g2.6g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g14kcal0.2g1.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g27kcal0.4g2.6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011