Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss31g23kcal0.4g5.6g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g29g47kcal5.5g0g2.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)16g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0g
Kevytkerma8.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g1.7g4.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g194kcal13.4g14.8g9.2g0.2g
Valittu annoskoko98g97kcal6.7g7.4g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g48kcal3.4g3.7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.5g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920