Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Naudanliha keskiarvo 38g57kcal7.2g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Hapankaali (Rasilainen)19g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana1.1g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g167kcal16g8.4g7.6g1.8g
Valittu annoskoko98g83kcal8g4.2g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g42kcal4g2.1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g85kcal8.1g4.3g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032