Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g26g14kcal0.4g1.7g0.7g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g13g21kcal0.3g0.7g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g168kcal11.2g7.4g10.2g1.2g
Valittu annoskoko98g84kcal5.6g3.7g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g42kcal2.8g1.9g2.6g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5.7g3.8g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348