Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu38g83kcal3.2g2.4g6.8g0.5g
Ketsuppi, Felix2.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sinappi 2.8g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka13g7.3kcal0.1g1.8g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio24g15kcal0.4g1g1.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)19g49kcal4.9g0.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g320kcal17.4g13g22.8g1.2g
Valittu annoskoko98g160kcal8.7g6.5g11.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g80kcal4.4g3.3g5.7g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g6.6g11.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493