Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g18g62kcal2.3g11.2g0.6g1.6g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 25g48kcal5g0.1g3.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti3.1g8.8kcal0.1g0.2g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)4.1g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g283kcal15.6g27.4g11.4g4.6g
Valittu annoskoko98g142kcal7.8g13.7g5.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna49g71kcal3.9g6.9g2.9g1.2g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124