Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kurkku 8.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)17g30kcal3.9g0g1.3g0g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g18g46kcal3.3g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g234kcal21g2.8g14.6g0.6g
Valittu annoskoko99g117kcal10.5g1.4g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g59kcal5.3g0.7g3.7g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804