Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 17g56kcal1.8g11.4g0.2g0.6g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g19g20kcal3.6g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g20g16kcal0.3g1.3g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl31g9kcal1.4g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g250kcal16.4g27.2g7.8g2.2g
Valittu annoskoko98g125kcal8.2g13.6g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g63kcal4.1g6.8g2g0.6g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180