Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)12g14kcal2.3g0g0.4g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g95kcal8g10g2g0.6g
Valittu annoskoko99g47kcal4g5g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g24kcal2g2.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339