Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta2.5g11kcal1g0g0.8g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla25g14kcal0.4g1.7g0.6g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 10g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss13g39kcal3g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g204kcal13.4g9.6g11.6g2g
Valittu annoskoko99g102kcal6.7g4.8g5.8g1g
Annoskoko puolitettuna49g51kcal3.4g2.4g2.9g0.5g
Arvot/100g100g103kcal6.8g4.9g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318