Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g31g122kcal0g30.6g0g0g
Suklaa tumma 19g97kcal0.7g10g5.8g1g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g478kcal1.8g86.8g12.2g4.8g
Valittu annoskoko99g239kcal0.9g43.4g6.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna49g119kcal0.5g21.7g3.1g1.2g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914