Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)14g2.1kcal0.3g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.2kcal0.3g1g0g0g
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g238kcal9g5g19.8g0.2g
Valittu annoskoko99g119kcal4.5g2.5g9.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g60kcal2.3g1.3g5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.5g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678