Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Naudan Sisäpaisti47g52kcal10.3g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g38g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g161kcal22.6g7.6g5g0.6g
Valittu annoskoko99g80kcal11.3g3.8g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g40kcal5.7g1.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g82kcal11.5g3.9g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729