Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 14g41kcal2.5g6.6g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g150kcal10.2g13.4g5.4g3g
Valittu annoskoko99g75kcal5.1g6.7g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna49g38kcal2.6g3.4g1.4g0.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470