Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)16g11kcal2.4g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g18g6.1kcal0g1.3g0.1g0.3g
Kurkku, tuore8.9g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 4.5g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokajogurtti Valio18g16kcal0.8g0.9g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.8g5.9kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 19g47kcal1.4g8.2g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g185kcal10.2g25.2g4.2g3g
Valittu annoskoko99g93kcal5.1g12.6g2.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna49g46kcal2.6g6.3g1.1g0.8g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358