PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Riisi puuroutuva 16g54kcal0.9g11.8g0.1g0.4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g13g7.5kcal0.1g0.7g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.9g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g199kcal4.2g29g6.6g1.8g
Valittu annoskoko99g100kcal2.1g14.5g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g50kcal1.1g7.3g1.7g0.5g
Arvot/100g100g101kcal2.1g14.7g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816