Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g43kcal4.9g0g2.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g16g53kcal2g10.5g0.3g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Persilja3.1g0.4kcal0g0g0g0.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta2.6g12kcal1g0g0.8g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g5.2g1.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g285kcal19.8g23.8g11.6g2.6g
Valittu annoskoko99g142kcal9.9g11.9g5.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna49g71kcal5g6g2.9g0.7g
Arvot/100g100g144kcal10g12.1g5.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401