Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)34g54kcal6.4g0g3g0g
Punajuuri 22g8.6kcal0.2g1.5g0g0.6g
Kaali, valkokaali8.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess7.6g7.6kcal0.5g1.1g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g177kcal14.8g10.4g7.6g5.6g
Valittu annoskoko99g89kcal7.4g5.2g3.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna49g44kcal3.7g2.6g1.9g1.4g
Arvot/100g100g90kcal7.5g5.3g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259