Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g35g12kcal0.6g2.4g0g0.5g
Tomaattimehu Valio23g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Katkarapu 13g8.7kcal1.8g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g13g13kcal1.1g1.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g102kcal7.6g11.8g2.2g3.4g
Valittu annoskoko99g51kcal3.8g5.9g1.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g26kcal1.9g3g0.6g0.9g
Arvot/100g100g52kcal3.8g6g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378