Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow13g2.6kcal0.4g0.3g0g0.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g6.6g20kcal1.6g3.2g0.1g0.8g
Flora ruokakerma 15%3.1g4.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g78kcal4.6g8g3.2g2.6g
Valittu annoskoko99g39kcal2.3g4g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g19kcal1.2g2g0.8g0.7g
Arvot/100g100g39kcal2.3g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798