Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss27g7.7kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%22g24kcal0.6g0.6g2.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)18g61kcal2.2g12g0.4g1.3g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.9g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g311kcal19g27.8g13.6g4.2g
Valittu annoskoko99g156kcal9.5g13.9g6.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g78kcal4.8g7g3.4g1.1g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047