Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 18g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Voi ingman36g257kcal0g0g28.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 357g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 186g637kcal18.9g129.9g2.2g6.5g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g371g1243kcal44.5g245g8.9g30.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4371kcal131.4g767.4g79.6g76.2g
Valittu annoskoko980g2185kcal65.7g383.7g39.8g38.1g
Annoskoko puolitettuna490g1093kcal32.9g191.9g19.9g19.1g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565