Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 622g394kcal18.7g29.9g21.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta202g728kcal26.3g141.6g4.2g7.1g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2859kcal124.6g344g105.2g14.2g
Valittu annoskoko980g1430kcal62.3g172g52.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna490g715kcal31.2g86g26.3g3.6g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356