Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g59g196kcal7.7g37.4g1.5g4.9g
Tonnikala vedessä 87g91kcal19.6g0g1.3g0g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%117g140kcal3.4g5.2g11.7g0g
Ketsuppi, Felix58g52kcal0.6g12.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)29g54kcal6.4g0.6g2.9g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki29g19kcal3.8g0.6g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)117g315kcal35g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2034kcal158.4g137.2g93g18.6g
Valittu annoskoko980g1017kcal79.2g68.6g46.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna490g509kcal39.6g34.3g23.3g4.7g
Arvot/100g100g104kcal8.1g7g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180644