Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 149g1056kcal1.1g0.6g119g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g149g729kcal5.4g90.7g37.2g0g
Kananmuna kuoreton 156g222kcal19.5g0.5g16g0g
Sokeri 156g632kcal0g155.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 210g719kcal21.4g146.7g2.5g7.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.7g23kcal0g5.6g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer11g37kcal2.6g1.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g6847kcal100.2g804g354.2g14.6g
Valittu annoskoko980g3424kcal50.1g402g177.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna490g1712kcal25.1g201g88.6g3.7g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594