Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 292g81kcal3.5g11.8g0.6g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g714kcal57g52g28.8g17.2g
Valittu annoskoko980g357kcal28.5g26g14.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna490g179kcal14.3g13g7.2g4.3g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374