Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g2800g700kcal30.8g140g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g350g123kcal14g12.3g1.4g15.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1680g2320kcal315g0g117.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl70g175kcal8.4g1.1g15.4g0.1g
Vesi4900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g6635kcal736.4g306.8g268.8g31.8g
Valittu annoskoko9800g3317kcal368.2g153.4g134.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna4900g1659kcal184.1g76.7g67.2g8g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994