Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7016g10083kcal1122.6g0g624.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1403g1544kcal32.3g43.5g140.3g0g
Tilli, tuore 337g101kcal12.4g3g2.7g7.1g
Aurajuusto842g2863kcal168.4g0g244.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl180g253kcal8.4g16.5g17.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g38kcal1.8g7.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g29762kcal2691.8g140.4g2057.8g14.2g
Valittu annoskoko9800g14881kcal1345.9g70.2g1028.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna4900g7441kcal673g35.1g514.5g3.6g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022