Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile5600g7448kcal1064g39.2g336g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2940g8232kcal529.2g14.7g676.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1260g3528kcal239.4g0g277.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g38416kcal3665.2g107.8g2578.8g0g
Valittu annoskoko9800g19208kcal1832.6g53.9g1289.4g0g
Annoskoko puolitettuna4900g9604kcal916.3g27g644.7g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731